Százmillió forintos keret műszaki fejlesztésekre közösségi rádióknak és tévéknek

A pályázatok első beadási határnapja augusztus 2-a, a második és további fordulóké pedig az adott tárgyhó első csütörtöke

Közzétéve: 2012. július 4.

Közösségi és kisközösségi rádiók, televíziók számára írt ki pályázatot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa mintegy százmillió forintnyi értékben a Magyar Média Mecenatúra program keretében. A források műszaki fejlesztésre költhetők.

A kiírás július 2-án jelent meg az Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap Támogatási Terület honlapján. A pályázatok első beadási határnapja augusztus 2-a, a második és további fordulóké pedig az adott tárgyhó első csütörtöke. Pályázatot minden kedden, szerdán és csütörtökön 9 és 16 óra között lehet benyújtani a határnapig az alábbi címen:

1088 Budapest, Pollack Mihály tér 10. – I. emelet A109 (Magyar Rádió, Pollack Mihály téri épület).


Nagyobb térképre váltás

A vissza nem térítendő támogatásokból a fejlesztések értékének háromnegyede fedezhető, a jelentkezőknek 25 százalékos önrészt kell vállalniuk.

A hatóság célja az, hogy támogassa a médiaszolgáltatások műszaki szempontokból is színvonalas, megbízható működését biztosító beruházásokat, illetve ahhoz szervesen igazodó stúdiótechnikai háttér kialakítását.

A pályázati felhívás, a pályázati kérelem és annak kapcsolódó mellékletei letölthetők az MTVA Támogatási terület honlapjáról.

További részletek az alábbi oldalon: