Jászberény 97,7 MHz – a pályázati eljárás nyertese a Trió-Rádió Kft.

Közzétéve: 2012. szeptember 4.

null

A Médiatanács 2012. augusztus 29-i ülésén az alábbi határozatot hozta a Jászberény 97,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására megindított pályázati eljárásban.

A Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság
Médiatanácsának
1534/2012. (VIII.29.) számú
HATÁROZATA

  1. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (székhelye: 1088 Budapest, Reviczky utca 5., a továbbiakban: Médiatanács) megállapítja, hogy a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett pályázati felhívással (a továbbiakban: Pályázati Felhívás) a Jászberény 97,7 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására megindított pályázati eljárás (a továbbiakban: Pályázati Eljárás) eredményes.
  2. A Pályázati Eljárás nyertese a TRIÓ-Rádió Kft. (5100 Jászberény, Bercsényi út 5., a továbbiakban: Pályázó).

E határozat ellen fellebbezésnek helye nincs. A határozat felülvizsgálata annak közlésétől számított tizenöt napon belül a Fővárosi Ítélőtáblához címzett, de a Médiatanácshoz három példányban benyújtott keresetlevéllel jogszabálysértésre hivatkozással kérhető. A határozat meghozatalától számított harminc napos jogvesztő határidő elteltével a határozatot akkor sem lehet megtámadni, ha az ismert ügyfeleken kívüli más jogorvoslatra jogosulttal azt nem közölték, illetve arról addig nem szerzett tudomást. Amennyiben a Fővárosi Ítélőtábla eljárását kezdeményezték, a hatósági szerződés a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntéséig nem köthető meg.

A 1534/2012. (VIII.29.) számú határozat teljes – a döntés indoklását is tartalmazó – szövege a „Kapcsolódó dokumentumok” dobozban található, azonos című hivatkozásra kattintva érhető el.