Három elnöki határozat tervezetét bocsátottuk egyeztetésre

Közzétéve: 2012. október 4.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 40.§-ban foglalt kötelezettségének eleget téve közzéteszi az alábbi piacokat érintő, „piacmeghatározás, a jelentős piaci erővel rendelkező szolgáltatók azonosítása és kötelezettségek előírása” tárgyú rendeleteinek tervezetét.

  • „Hozzáférés nyilvános helyhez kötött telefonhálózathoz lakossági és nem lakossági felhasználók számára” (1. piac)
  • „Híváskezdeményezés nyilvános helyhez kötött telefonhálózatból” (2. piac)
  • „Hívásvégződtetés egyedi, nyilvános helyhez kötött telefonhálózatban” (3. piac)

 

A határozat-tervezetek és a hozzájuk kapcsolódó dokumentumok elérhetők a jobb oldali hasábban látható, Kapcsolódó írások elnevezésű dobozból.

Akinek jogát vagy jogos érdekét a határozat érintheti, az mindhárom tervezettel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján való közzétételt (2012. október 4.) követő 20 napon belül írásban észrevételt tehet.

Az észrevételeket a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (Ket.) 28/A. § (1) bekezdésében foglalt kapcsolattartási úton a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnökéhez címezve kizárólag a megjelölt időpontig (2012. október 24.) lehet benyújtani, a Hatóság csak ezen észrevételeket tudja joghatályosan közöltnek tekinteni.

Kérjük ugyanakkor, hogy a fenti módon a hatóság részére eljuttatott észrevételeket, javaslatokat a könnyebb feldolgozhatóság érdekében az egyes határozat-tervezeteknél megadott elektronikus levélcímre is juttassák el.