A Médiatanács 373/2013. (III. 6.) számú döntése

A Médiatanács által a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2012. július 19-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2013. március 6.

null

1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a honlapján és hirdetményi úton a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2012. július 19-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.

2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja és a Pályázati Felhívás 1.10.3.1. b) pontja alapján megállapítja, hogy a pályázati eljárás nyertesei

  • a Székesfehérvár-Víziváros vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Lánczos Kornél Gimnázium pályázó,
  • a Gyöngyös Belváros vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Mátra Média Kulturális Egyesület pályázó.
  • a Berettyóújfalu (Belvárosi településrész) vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében Kogyilla Zsolt természetes személy pályázó
  • a Budapest Astoria 1 km-es vételkörzete (V., VII., VIII. kerületek belső találkozási területe) vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Media Universalis Egyesület pályázó.

3. A Médiatanács a Lánczos Kornél Gimnázium 2012. augusztus 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Székesfehérvár-Víziváros vételkörzetű kisközösségi médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.

4. A Médiatanács a Mátra Média Kulturális Egyesület 2012. augusztus 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Gyöngyös Belváros vételkörzetű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.

5. A Médiatanács a Kogyilla Zsolt természetes személy 2012. augusztus 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Berettyóújfalu (Belvárosi településrész) kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.

6. A Médiatanács a Media Universalis Egyesület 2012. augusztus 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Budapest Astoria 1 km-es vételkörzete (V., VII., VIII. kerületek belső találkozási területe) vételkörzetű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.

7. A Médiatanács az Mttv. 58. § (3) bekezdése alapján az Mttv. 57. § (2) bekezdés b) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.6.1. b) pontja alapján megállapítja, hogy a Hargitai Henrik István egyéni vállalkozó pályázó pályázati ajánlata alakilag érvénytelen.

8. A Médiatanács az Mttv. 58. § (3) bekezdése szerint az Mttv. 59. § (3) bekezdés d) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.9.8.1. l) pontja alapján megállapítja, hogy a Hangkultúra Alapítvány pályázó pályázati ajánlata tartalmi szempontból érvénytelen.

9. A Médiatanács az Mttv. 59. § (3) bekezdés d) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.9.8.1. e) és n) pontjai alapján megállapítja, hogy a Puskás Tivadar Távközlési Technikum Infokommunikációs Szakközépiskola pályázó pályázati ajánlata tartalmi szempontból érvénytelen.

10. A Médiatanács a 2-9. pontban szereplő döntéseinek a nyertessé nyilvánított pályázókkal történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötésre irányuló eljárást.

11. A Médiatanács döntéseit a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.