Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A hatóság által nyilvántartott internetes és nyomtatott sajtótermékek adatai

• Publikálva: 2014.01.28. 11:45 • Címke: nyomtatott sajtótermékek, internetes sajtótermékek • Forrás: Szegedi hatósági iroda

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton jelezzük, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. június 21-én (kedden) 10 órától várhatóan 14 óráig az „NMHH Sajtótermékek nyilvántartása” elektronikus lekérdező felület nem lesz elérhető.

Az adatok a „Sajtótermékek nyilvántartása” alkalmazás segítségével kérdezhetőek le, amely naprakészen (napi gyakoriságú frissítéssel) tartalmazza a hatóság sajtótermék-nyilvántartásainak adatait. Az egyes lekérdezések valódiságának azonosítása érdekében az alkalmazás ún. captcha-kódot használ, amelyet az adatok eléréséhez a felhasználónak meg kell adnia.

A Sajtótermékek listája alkalmazás a jobb hasábban elhelyezett linken érhetők el.

A közzétett adatok tájékoztató jellegűek. A nyilvántartás hiteles adatairól a Hatóság – az arra jogosult ügyfél kérelmére – hatósági bizonyítványt vagy hiteles másolatot állít ki.