Légi mozgószolgálattal kapcsolatos adatszolgáltatás teljesítése nagy számú állomás esetén

Azoknak a nagy felhasználóknak, akik rendelkeznek kellő szakismerettel, elkészítettük az űrlap formátumot úgynevezett MS Word merge dokumentum formátumban is.

Ez esetben az adatokat az Excel táblázatban kell megadni. Kitöltési útmutató a táblázat fejléc sorában található az egyes adatmezőkhöz. Kitöltés támogatás az Excel tulajdonságai és lehetőségei szerint. Amennyiben az adatokat Word lapon szeretnénk megjeleníteni, úgy a letöltött Word formátumú sablonkat „párosítani” kell a kitöltött Excel táblázattal.

A Word sablonok tartalma nagymértékben függ az Excelben rögzített adat mezők tartalmától, ezért a Word sablonok nem használhatóak Excel táblázat nélküli kérelem kitöltésre.

Regisztrált felhasználók aláírás nélkül nyújthatják be kérelmüket az Adatkapu felületén, míg az Adatkapu-regisztrációval nem rendelkező ügyfeleknek aláírással ellátott kérelmüket a feo@nmhh.hu címre kell megküldeniük.

Nem regisztrált felhasználónak nagy számú kérelem esetében (több, mint 15 jármű) elegendő a kinyomtatott partneradatlapot aláírva megküldeni.

A jármű- és berendezésadatok megküldhetőek az Excel táblázatban is, *.xlsx formátumban.