Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Tender notice concerning the draft documentation for the tender for broadband services

• Publikálva: 2014.04.17. 17:05 • Címke: mobile broadband services, frequency tender

Pursuant to Article 40/A (1) of Act C of 2003 on Electronic Communications, the National Media and Infocommunications Authority (hereinafter: Contracting Authority) has published today, on its website and on its Bulletin Board at 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25., the draft documentation (hereinafter: Documentation) for the tender procedure (hereinafter: Tender) for spectrum licences relating to broadband services.

Positions, suggestions and other comments (hereinafter: comments) concerning the draft Documentation may be submitted to the Contracting Authority  in writing within twenty (20) days of publication of the draft Documentation, by 7 May 2014 at the latest.

Comments may be submitted in writing by post (1376 Budapest, p.o. box 997.) or delivered in person to the Contracting Authority’s address at 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25. Comments may also be submitted via email, addressed to mobilfrekvencia@nmhh.hu.