Új arculatot vezet be az NMHH

Közzétéve: 2016. január 8.

Január 4-étől megújítja vizuális megjelenését a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A korábbi, 2010-től használt hatósági arculatot egy dinamikus, fiatalos, elegáns stílusú megjelenés követi, amely tükrözi az NMHH modern szemléletét, tevékenységének kiegyensúlyozott és transzparens sokszínűségét.

NMHH-logó, vegyes elrendezés (nagy felbontás)

Az új arculati elemek teljes cseréje hosszabb folyamat, átváltoztak az ügyviteli iratok, intézményi anyagok, honlapok és szakrendszerek online felületei, és idővel az ügyfélszolgálatok is új belsővel mutatkoznak meg. A hatóság hivatalos honlapja szerkezetében is megújul majd, hogy átláthatóbb keretek között transzparenssé váljon teljes, sokszínű tevékenységi köre.  Az NMHH gondoskodik arról, hogy minden magyar állampolgár egyenlő eséllyel tájékozódhasson, férhessen hozzá az információs és kulturális javakhoz, és a legújabb, legmodernebb hírközlési, információtechnológiai trendek képviseletével együttműködésre ösztönzi és részrehajlásmentesen, felelősen szabályozza a média- és hírközlési szolgáltatókat a nemzeti és fogyasztói érdekek teljesülése érdekében.

Az új arculat következetes, együttes használata fontos része az NMHH minden megjelenésének, legyen szó levelezésről, prezentációról, tárgyalásról vagy konferencián való részvételről. Az NMHH ezért 4-én visszavonta a régi arculatot hordozó elemeket, a korábbi arculatos megjelenéseit, és ezúton is tájékoztatja minden partnerét, hogy a kapcsolódó tartalmak címszó alatt elérhető és letölthető logókat használja ezentúl, ha az NMHH-val való partnerségét logóval jeleníti meg, például, ha felügyeleti szervként vagy együttműködő partnerként hivatkozik rá.