BI/37131-3/2015. sz. határozattervezet: A Magyar Telekom Nyrt. összekapcsolási referenciaajánlatának hivatalból módosítása (MARIO)

A határozattervezetre tett észrevételek 2016. március 21-ig nyújthatók be

2016. március 1.

(A határozat-tervezet teljes szövegét és a referenciaajánlat módosítással érintett részeit a jobb oldalon látható, „Kapcsolódó dokumentumok” dobozból elérhető dokumentumok tartalmazzák.)

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 40.§ (1) bekezdés c) pontjában foglalt kötelezettségének eleget téve közzéteszi az elektronikus hírközlési szolgáltatás igénybevétele során alkalmazható közvetítőválasztásról szóló 5/2015. NMHH rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 10. § (4) bekezdése alapján 2015. november 30-án hivatalból indított eljárásban hozott határozat tervezetét, valamint a referenciaajánlat módosítással érintett részeit.

A tervezettel kapcsolatban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) honlapján való közzétételt (2016. március 1.) követő 20 napon belül bárki írásban megküldheti a tervezetre vonatkozó álláspontját, javaslatát, egyéb észrevételét (a továbbiakban: észrevételek).

Az észrevételeket a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 28/A. § (1) bekezdésében foglalt kapcsolattartási úton az Elnökhöz címezve, kizárólag a megjelölt időpontig (2016. március 21.) lehet benyújtani, a Hatóság csak ezen észrevételeket tudja joghatályosan közöltnek tekinteni. Kérjük ugyanakkor, hogy a fenti módon a Hatóság részére eljuttatott észrevételeket a könnyebb feldolgozhatóság érdekében a mario@nmhh.hu címre is szíveskedjenek eljuttatni.