Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

MN/17484-4/2015. számú végzés – az ATV 2015. június 18-i és május 4-i Egyenes beszéd című műsorszámával kapcsolatos kiegyensúlyozottsági kérelem alapján indult hatósági eljárás megszüntetése

• Publikálva: 2016.04.25. 14:15 • Címke: „Egyenes beszéd” (ATV), ATV Zrt. (Magyar ATV, atv.hu), hatósági eljárás, kiegyensúlyozottsági kérelem, kiegyensúlyozott tájékoztatás, hatósági végzések • Forrás: Médiafelügyeleti Főosztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: Hivatal) Személyes adat (Személyes adat a továbbiakban: Kérelmező) elnöke részéről 2015. június 22-én érkezett, MN/17484-1/2015. ügyiratszámú, az ATV Zrt. (a továbbiakban: Médiaszolgáltató) ATV elnevezésű csatornáján 2015. június 18-án 19 óra 25 perces kezdettel, valamint a 2015. május 4-én 19 óra 25 perces kezdettel sugárzott „Egyenes beszéd” című műsorszámokkal kapcsolatos kiegyensúlyozottsági kérelem alapján 2015. június 23-án indult hatósági eljárást

megszünteti.

E végzés ellen annak közlésétől számított 15 napon belül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához (továbbiakban: Médiatanács) címzett, de a Hivatalnál (1055 Budapest, Ostrom utca 23-25.) benyújtandó, halasztó hatályú fellebbezéssel lehet élni. Az eljárás illetékmentes. A Médiatanács, mint másodfokú hatóság a fellebbezést annak beérkezését követő naptól számított negyven napon belül bírálja el.


A teljes döntés (indoklással) és a másodfokú határozat a jobb oldali kapcsolódó tartalmak között érhető el.