Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Gyula 90,5 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2016.06.06. 15:34 • Címke: nyilvántartásba vétel, Telekom Békés Kft., Gyula 90,5 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács a 289/2016. (III.8.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Gyula 90,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. március 10-én tett közzé.

A beadás napján, 2016. április 14-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázati ajánlat érkezett.

# Pályázó neve Pályázó székhelye
1. Telekom Békés Kft. 5600 Békéscsaba, Berényi út 11.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 570/2016. (V.31.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Telekom Békés Kft. pályázót.

Budapest, 2016. május 31.