Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Digitális vevődekódereket és műholdvevő szetteket értékesít az NMHH

• Publikálva: 2016.08.03. 15:13 • Címke: digitális televízió • Forrás: Rádiómonitoring Osztály

Értékesítési felhívás

Digitális dekóderek és műholdvevő szettek

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság értékesítésre kínálja fel az alábbi eszközöket:

Megnevezés

Típus

Mennyiségi
egység

Darabszám

DVB-T digitális vevődekóder

Opticum HD x110p

db

65

DVB-T digitális vevődekóder

Strong Prima V

db

13

DVB-T digitális vevődekóder

Pelso T-HD 2500

db

24

DVB-T digitális vevődekóder

ALCOR HD-2600

db

397

DVB-S műholdvevő szett

Alcor HD-5300
parabola antennával
és LMB-vel

db

3143

Összesen:

3642

Ajánlattételi határidő: 2016. augusztus 15. 1600 óra.

Ajánlatok benyújtása: az ajánlatokat e-mail formájában a lukacs.judit@nmhh.hu e-mail címre várjuk.

Előre egyeztetett időpontban lehetőséget biztosítunk az eszközök típusonkénti 1-1 mintadarabjának megtekintésére az NMHH Visegrádi u. 106. alatti telephelyén.

Az ajánlatok elbírálásának szempontja: a legmagasabb összegű ajánlati ár.

Az értékesítésre vonatkozó feltételek

Az NMHH a táblázatban szereplő DVB-T digitális vevődekódereket típusonként egyben, egyidejűleg kívánja értékesíteni. A DVB-S műholdvevő szett esetében a legkisebb megvásárolható mennyiség: 100 db.

A beérkezett ajánlatokat az ajánlattételi határidőtől számított 5 napon belül a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elbírálja és arról rövid úton tájékoztatást küld valamennyi ajánlattevőnek.

Az értékesítési felhívásról bővebb információért érdeklődni a lukacs.judit@nmhh.hu e-mail címen lehet.