Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatalának közleménye a pályáztatásra kerülő analóg lineáris rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek frekvenciatervéről

• Publikálva: 2016.09.02. 10:08 • Címke: Hajdúnánás 93,3 MHz, Keszthely 99,4 MHz, Nagykanizsa 95,6 MHz, frekvenciatervek közzététele, frekvenciatervezés, médiaszolgáltatási lehetőségek műszaki paraméterei, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala tájékoztatja az érdekelteket, hogy a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény 49. § (5) bekezdésének megfelelően közzéteszi a Nagykanizsa 95,6 MHz, Keszthely 99,4 MHz és Hajdúnánás 93,3 MHz analóg lineáris rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek frekvenciaterveit.

A Médiatanács 931, 932 és 933/2016. (VII. 19.) számú határozatai alapján pályáztatásra kerülő és az NMHH ügyfélszolgálatán 2016. szeptember 2. és 2016. szeptember 16. napja között közszemlére bocsátott médiaszolgáltatási lehetőségek főbb paraméterei a kapcsolódó linken találhatók.