Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A mobilbankolást érintő kártevő szoftverről

• Publikálva: 2016.10.25. 15:49 • Címke: kiberbiztonság, Európai Hálózatbiztonsági Ügynökség (ENISA)

Europol-banner: mobilbankolást érintő kártékony programok

 1. Mobilra települő kártékony programok (leadkép)A biztonságos játékokról és egyéb alkalmazásokról

  2016.10.25. 15:35 • dokumentum videó

 2. Europol-banner: zsarolóvírusok (leadkép)A mobileszközökön futó zsarolóvírusokról

  2016.10.25. 15:01 • dokumentum videó

 3. Europol-banner: WiFi (leadkép)A nyilvános WiFi-hálózatok jelentette veszélyekről

  2016.10.25. 14:53 • dokumentum

 4. Adathalász programok (leadkép)A különböző platformokon használt adathalász-technikákról (phishing, smishing)

  2016.10.25. 15:43 • dokumentum videó

Kapcsolódó videók

video
Ugrás a videó oldalára