Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Partneradatlap tengeri és belvízi mozgó rádióengedély kérelmekhez

• Publikálva: 2017.01.12. 11:14 • Címke: állandóhelyű állomás, fedélzeti eszközök, partneradatlap, adatlap • Forrás: Frekvencia- és Azonosítógazdálkodási Főosztály

A benyújtónak egy példány partner adatlapot kell aláírva benyújtania, az összes fedélzeti vagy állandóhelyű állomás kérelméhez.

Az űrlap Acrobat Reader ingyenes szoftverrel (letölthető az www.adobe.com web oldalról) kitölthető.

Regisztrált felhasználók aláírás nélkül nyújthatják be kérelmüket az Adatkapu felületen, adatkapu regisztrációval nem rendelkező ügyfeleknek aláírással ellátott kérelmüket a feo@nmhh.hu címre kell megküldeniük.