Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Elindult a BEREC 2018-2020-as középtávú stratégiájának nyilvános konzultációja

• Publikálva: 2017.03.14. 08:58 • Címke: Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete (BEREC) • Forrás: Nemzetközi és Stratégiai Igazgatóság

A BEREC 2017. március 8-án nyilvános konzultációra bocsátotta 2018-2020-as középtávú stratégiáját megalapozó vitaindító dokumentumát. A konzultáció során a BEREC két témában várja az érdekeltek véleményét: a kérdések egyrészt az új középtávú stratégiára ható piaci trendekre, technológiai fejlesztésekre, másrészt a BEREC jelenlegi működésére, érdekeltekkel való együttműködésére irányulnak.

A BEREC az észrevételeket 2017. március 8. 12:00 és április 5. 12:00 között várja, lehetőség szerint angolul, egy új, internetes konzultációs felület, a Discuto oldalán. Amennyiben erre valamiért nincs lehetőség, az észrevételeket a következő e-mail címre lehet elküldeni: BEREC_PC_MTS_2018_2020@berec.europa.eu