Beszámoló szerződés alapján működő földfelszíni helyi, körzeti kereskedelmi médiaszolgáltatók részére (2017-re vonatkozó)

Legutóbb frissítve: 2018. április 23.

A földfelszíni terjesztésű médiaszolgáltatók hatósági szerződésük alapján minden évben kötelesek az előző évi működésükre vonatkozóan a Médiatanács által meghatározott tartalmú beszámolót megküldeni.

A beszámoló benyújtásának határideje a médiaszolgáltatók hatályos hatósági szerződése szerint 2018. június 10.

A Médiatanács 283/2017. (III. 29.) sz. döntésével a 2016. évre vonatkozóan az alábbi nyomtatványban foglaltak szerint határozta meg a földfelszíni terjesztésű helyi és körzeti vételkörzetű kereskedelmi rádiós és helyi kereskedelmi audiovizuális médiaszolgáltatások médiaszolgáltatói beszámolójának tartalmi elemeit.

Amennyiben a médiaszolgáltató több médiaszolgáltatással is rendelkezik, kérjük, a beszámolót – különösen annak II. fejezetét – médiaszolgáltatásonként külön-külön nyújtsa be.

Abban az esetben, ha a médiaszolgáltató adataiban változás következett be, és azt a médiaszolgáltató a Médiatanácsnak még nem jelentette be, a médiaszolgáltató csatolja az e tény(eke)t alátámasztó dokumentumokat, különösen a létesítő okiratot a módosításokkal egységes szerkezetben, valamint a változások bejegyzését tartalmazó cégbírósági végzést.