Jogi elemző munkatárs

Közzétéve: 2018. május 9.

Jelentkezem

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Szabályozás-koordinációs Osztálya határozatlan idejű, köztisztviselői jogviszony keretében betöltendő munkakörbe Jogi elemző munkatársat keres.

Jogi egyetemi végzettséggel rendelkezik? Van már tapasztalata infokommunikációs kérdésekkel kapcsolatban, vagy pályakezdőként csak érdeklődődik a telekommunikációs technológiák szabályozási háttere iránt? Van egy ajánlatunk az Ön számára!

Konvergens hatóságként az NMHH ellátja mind a média, mind a hírközlés szabályozási és felügyeleti feladatait. Szabályozási igazgatóságunk munkatársai gondoskodnak arról, hogy a hazai szabályozási környezet transzparens és következetes legyen.

A Hatóság tevékenységének egyik legfontosabb eleme az telekommunikációs szektor játékszabályainak felállítása, a pálya pontos kijelölése és az egyértelmű szabályozási környezet kialakítása. Új kollégánk a szabályozás-koordinációs csapat fontos tagjaként azért lesz felelős, hogy az NMHH minden készülő stratégiája, koncepciója és döntése a hatályos jogszabályoknak is megfeleltethető legyen.

A munkavégzés helye: Budapest.

A munkakör betöltőjének főbb munkaköri feladatai:

 • jogi–szabályozási jellegű előkészítő munka végzése a szabályozási döntések és stratégiák, koncepciók előkészítése során.

A munkakör betöltésének feltételei:

 • jogi egyetemi végzettség (pályakezdők jelentkezését is várjuk);
 • legalább középszintű angolnyelv-tudás, az angol jogi szaknyelv alapos ismerete.

A munkakör betöltésénél előnyt jelent:

 • infokommunikációs szakjogászi végzettség;
 • jogalkotásban, szabályozásban szerzett szakmai tapasztalat;
 • versenyjogi területen és/ vagy az elektronikus hírközlési jog terén szerzett szakmai tapasztalat.

Személyes elvárások/kompetenciák:

 • magas szintű kommunikációs készség;
 • elemzőkészség, pontosság, precizitás, analitikus gondolkodásmód;
 • önállóság, terhelhetőség, megbízhatóság, együttműködő készség.

A pályázati anyaghoz csatolandó:

 • fényképes magyar nyelvű szakmai önéletrajz;
 • motivációs levél.

A foglalkoztatási jogviszonyra, így az illetmény megállapítására a közszolgálati tisztviselők jogállásáról szóló 2011. évi CXCIX. törvény vonatkozó rendelkezései az irányadók.

Amennyiben ez a munkalehetőség felkeltette az érdeklődését, akkor kattintson az alábbi linkre:

Jelentkezés az NMHH által meghirdetett álláslehetőségre

Az elektronikus űrlapot értelemszerűen töltse ki. A „Pozíció és bérigény megjelölése” szakasznál jelölje be a „Jogi elemző munkatárs” sor melletti négyzetet.

A jelentkezési határidő 2018. június 10.

A jelentkezések elbírálása a benyújtási határidőt követő egy hónapon belül történik. A munkakör a kiválasztási folyamat után azonnal betölthető. Felhívjuk figyelmét, hogy csak azokat a pályázókat áll módunkban személyesen is meghallgatni, akik képzettségük, ismereteik és szakmai tapasztalataik alapján elképzeléseinknek mindenben megfelelnek.