A Médiatanács 1214/2018. (XI. 6.) számú döntése

A Zalaegerszeg 88,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség kereskedelmi jellegű használatára 2018. június 1-én közzétett pályázati felhívásra 2018. július 5-én beérkezett pályázati ajánlatok tartalmi vizsgálata (Egerszeg Media Kft.)

Hatósági döntés dátuma: 2018. november 6.

A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező végzésben foglaltak szerint az Mttv. 59. § (2) bekezdése, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.11.1. pontja alapján felvilágosítást kér az Egerszeg Media Kft. pályázótól a Zalaegerszeg 88,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségre 2018. július 5-én benyújtott pályázati ajánlata tekintetében az alábbiakkal kapcsolatban:

  • a pályázó fejtse ki, hogy a „Helló Egerszeg” című műsorszám hogyan minősül az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszámnak, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámnak a Pályázati Felhívás 2.4.6.2. pontja figyelembe vételével,
  • a pályázó fejtse ki, hogy a „Helyi járat” című műsorszám hogyan minősül az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszámnak, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámnak a Pályázati Felhívás 2.4.6.2. pontja figyelembe vételével,
  • a pályázó fejtse ki, hogy a „Turmix” című műsorszám hogyan minősül az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszámnak, illetve a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámnak a Pályázati Felhívás 2.4.6.2. pontja figyelembe vételével.