Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Hajdúnánás 93,3 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.04.19. 14:18 • Címke: LB Rádió Kft., Kredit Holding Kft., nyilvántartásba vétel, Hajdúnánás 93,3 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács 14/2017. (I.10.) számú döntésével az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Hajdúnánás 93,3 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának szövegét (a továbbiakban: Pályázati Felhívás), amelyet honlapján és hirdetményi úton 2017. január 12-én közzétett.

A benyújtás napján 2017. február 13-án a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázók nyújtottak be pályázati ajánlatot:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

LB Rádió Kft.

1117 Budapest, Hauszmann A. utca 4. D. ép. 2. em. 205.

2.

Kredit Holding Kft.

4026 Debrecen, Darabos u. 35.

3. Médiacentrum Debrecen Kft. 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 331/2017. (IV.11.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette az LB Rádió Kft. pályázót.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 332/2017. (IV.11.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Kredit Holding Kft. pályázót.

Budapest, 2017. április 19.