A Médiatanács 1026/2019. (IX. 3.) számú döntése

Az EMBERJUDIT2018 pályázati eljárásban kedvezményezetté nyilvánított Video Pontes Srl. és a FILM POSITIVE Productions Kft. mint pénzügyi lebonyolító kérelméről

Hatósági döntés dátuma: 2019. szeptember 3.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 1323/2017. (XII. 5.) számú döntésével a dokumentumfilmek gyártásának támogatására meghirdetett EMBERJUDIT2018 pályázati eljárásban kedvezményezetté nyilvánított Video Pontes Srl. mint kedvezményezett és a FILM POSITIVE Productions Kft. mint pénzügyi lebonyolító „Szefket rejtély” című, MA-EMBERJUDIT2018-9/2018. iktatószámon nyilvántartott pályázata esetében a kedvezményezett és a pénzügyi lebonyolító által  benyújtott kérelmet elfogadja, és hozzájárul, hogy a kedvezményezett a filmalkotást a kérelem szerinti időtartamban (55 perc) készítse el, továbbá hogy a bemutatást vállaló médiaszolgáltató – változatlan feltételek mellett – a kérelem szerinti időtartamú változatot szerkessze adásba, azzal, hogy felhívja a kedvezményezett figyelmét a Pályázati Tükör adatokkal történő feltöltésére.

A Médiatanács felkéri a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap mecenatúra igazgatóját, hogy a támogatási szerződés módosításához szükséges jognyilatkozatot a jelen döntés keltétől számított 10 munkanapon belül készítse el, valamint a jognyilatkozat aláírását követő 5 munkanapon belül döntéséről tájékoztassa a kedvezményezettet, a pénzügyi lebonyolítót és a médiaszolgáltatót.