Sajtótájékoztató Magyarország első interaktív médiaértés-oktatóközpontjáról

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság meghívó szerkesztőségek számára

Az esemény helyszíne: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95.
Az esemény időpontja: 2012. június 15.
10:00–12:00

2012. június 13.

H95–NMHH logo (587px széles)

Közismert tény, hogy a most felnövekvő nemzedékek tagjai úgyszólván egy digitális univerzumba születnek bele, és életük, sikerük egyik kulcskérdése lesz, hogyan tudnak majd eligazodni e világ útvesztőiben. Az infokommunikációs technológiák robbanásszerű fejlődése újabb és újabb távlatokat nyit a kapcsolatteremtés, az információáramlás, a kommunikáció területén, és jelentős szerepet játszik mind az információs önrendelkezés, mind a szabad véleménynyilvánítás és tájékozódás korábban elképzelhetetlen mérvű demokratizálódásában.

Ahhoz, hogy a most felnövekvő nemzedékek tudatosan és okosan tudják kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket többek között meg kell érteniük és meg kell ismerniük e világ, s benne a média világának sajátos működését.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), az Index, az Invitel, a Magyar Telekom, a Microsoft, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), az Origo Zrt., az RTL Klub, a Telenor, a TV2, a UPC és a Vodafone azért kötött szövetséget, hogy együttműködésük eredményeképpen megvalósuljon hazánk első interaktív médiaértés-oktatóközpontja.

A program érdekében létrejött széles körű összefogás részleteit a partnerek közös sajtótájékoztatón mutatják be a nagyközönségnek, ahová szeretettel várjuk szerkesztőségüket is.

  • A sajtótájékoztató időpontja: 2012. június 15. (péntek) 10.00 óra
  • A sajtótájékoztató helyszíne: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 95. (régi villaépület)

Megjelenésükre és érdeklődésükre feltétlenül számítunk!

Részvételi szándékát kérjük, mindenképpen jelezze a sajto@nmhh.hu e-mail címen vagy a (+36 1) 457-7234-es telefonszámon.