Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Egyéb tanulmányok, elemzések

 1. PDF fájl (120x80)Összefoglaló jelentés a digitális műsorterjesztés során a gyermekek és kiskorúak védelme érdekében alkalmazott hatékony műszaki megoldások ellenőrzésének tapasztalatairól

  2013.01.03. 12:21

 2. PDF fájl (120x80)A postai egyetemes szolgáltatási kötelezettség tartalmi meghatározásának szempontjai

  2012.12.15. 12:54 • Forrás: Postafelügyeleti főosztály

  Tanulmány az NMHH Postafelügyeleti Főosztálya által kezdeményezett „Igénybevevői használati és elégedettségi vizsgálat készítése az egyetemes postai szolgáltatásokkal kapcsolatos társadalmi elvárásokról” című kutatási projekt eredményeiről számol be és javaslatokat is megfogalmaz az eredmények nemzetközi kitekintésben való értékelése alapján.

 3. PDF fájl (120x80)EU Kids Online II - A magyarországi kutatás eredményei

  Forrás: Infomédia szabályozási főosztály

 4. PDF fájl (120x80)EU Kids Online II - A magyarországi kutatás eredményei I. rész

  Forrás: Infomédia szabályozási főosztály

 5. PDF fájl (120x80)EU Kids Online II. - A magyarországi kutatás eredményei II. rész

  Forrás: Infomédia szabályozási főosztály

 6. PDF fájl (120x80)EU Kids Online II. - A magyarországi kutatás eredményei III. rész

  Forrás: Infomédia szabályozási főosztály

<< / 3 >>