Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vezetőiről és a Médiatanács tagjairól készült képgyűjteményeink

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, a Média- és hírközlési biztos, a Médiatudományi Intézet és az Internet Hotline alábbiakban hozzáférhetővé tett logói illusztrációként, kizárólag tájékoztatási (nem kereskedelmi) célra felhasználhatók.

A közvetlen kereskedelmi célra történő felhasználás előzetes, írásos engedély nélkül tilos.

 1. Dr. Karas Monika, az NMHH és a Médiatanács elnöke

  • Címke: Karas Monika Zsuzsanna • Forrás: Az NMHH Elnöke, Kommunikációs igazgatóság, Külső kommunikációs osztály

 2. Aranyosné dr. Börcs Janka (lead)Aranyosné dr. Börcs Janka, az NMHH Hivatalának főigazgatója

  2012.05.15. 16:24

 3. Auer János (leadkép)Auer János, a Médiatanács tagja

  2012.05.15. 16:23

 4. Kollarik Tamás (leadkép)Kollarik Tamás, a Médiatanács tagja

  2012.05.15. 16:21

 5. Koltay András (leadkép)Koltay András, a Médiatanács tagja

  2012.05.15. 16:20

 6. Vass Ágnes (leadkép)Vass Ágnes, a Médiatanács tagja

  2012.05.15. 16:18

 7. Kastory Edina (lead)Kastory Edina média- és hírközlési biztos

  2012.05.15. 16:17