Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Gazdálkodási adatok

Éves költségvetés, költségvetési beszámoló

költségvetés almenükép (80x64)

A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerint beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója.

Üvegzseb

Ikon – üvegzseb (80x64)

2011. évi CXII. törvény 1. melléklet III/4. pontja alapján megjelenítendő listák a nettó 5 millió Ft feletti beszerzésekről.

Közbeszerzési információk

Ikon – elvi határozatok, közbeszerzési eljárások

Éves közbeszerzési tervek, előzetes vitarendezések, közbeszerzési eljárások alapján megkötött szerződések.

Szerződések teljesítése

Szerződés kis leadkép (80x64)

Az internetutalványok beszerzéséről, az eKFGH továbbfejlesztéséről, valamint az OVUM adatbázisról szóló tájékoztatók.

NMHH – pénzforgalmi számlaszám

átutalás (pénzforgalom) 80x64

Az eljárási díjat a kérelem benyújtását megelőzően, átutalással kell megfizetni a Magyar Államkincstárnál vezetett számlánkra.