Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Válasszon hírleveleink közül!

Általános hírlevél

Általános hírlevél (kis menükép)

Itt iratkozhat fel általános hírlevelünkre, amelynek összeállításakor elsősorban az előfizetők, a felhasználók, a fogyasztók információs igényeit tartjuk szem előtt.

Hírközlésszakmai hírlevél

Hírközlés-szakmai hírlevél (kis menükép)

Itt iratkozhat fel szakmai hírlevelünkre, amelynek összeállításakor elsősorban a hírközlési szolgáltatók, szakmai felhasználóink információs igényeit tartjuk szem előtt.

Médiatanács-hírlevél

Médiatanács-hírlevél (kis menükép)

Itt iratkozhat fel az NMHH Médiatanácsának hírlevelére, amelynek összeállításakor a médiaszolgáltatók, a nézők és a hallgatók, információs igényeit tartjuk szem előtt.

Sajtóhírlevél

Sajtóhírlevél (kis menükép)

Itt iratkozhat fel az NMHH sajtóhírlevelére, amelynek összeállításakor elsősorban az újságírók, szerkesztők, médiakutatók információs igényeit tartjuk szem előtt.

Mecenatúra-hírlevél

Mecenatúra-hírlevél almenükép

Itt iratkozhat fel a Magyar Média Mecenatúra program hírlevelére, hogy értesüljön a támogatási rendszerrel és a támogatott alkotásokkal kapcsolatos döntésekről, hírekről.