Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Álláslehetőségek

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. október 17-én, kedden 9 órától 16 óráig óráig az NMHH e-nmhh-s űrlapjai nem lesznek elérhetőek! Türelmüket köszönjük!

Jó tudni

A kiválasztás különböző szűrőkkel (szakmai, személyiségi teszt, egy vagy több körös interjú a kiválasztást végző HR-es kollegával, vezetővel, stb.) történik a jelentkezők számától, illetve a pozíció jellegétől függően. Hatóságunk csak azokat a jelentkezőket értesíti vissza és hallgatja meg személyesen, akik konkrét pozícióra jelentkeztek, továbbá képzettségük, ismereteik és szakmai tapasztalataik alapján a feltételeinknek maradéktalanul megfelelnek.

Tekintse meg állásajánlatainkat az NMHH elektronikus felületén keresztül, és küldje el jelentkezését néhány egyszerű lépésben! Az alábbiakban hasznos információkat olvashat állásportálunk használatáról, illetve a jelentkezés módjáról.

Lentebb találja a jelenleg aktuális állásajánlatainkat. Az álláshirdetés lapján megtalálja annak az elektronikus űrlapnak a linkjét, amelyen keresztül pályázni tud. Az űrlap kitöltésével az Ön adatai bekerülnek adatbázisunkba.

A jelentkezési űrlapon először a „Jelentkező személyes adatai” részt kell kitölteni, majd a „Pozíció és bérigény megjelölése” szakasznál lehet megjelölni azt a pozíciót, amelyre jelentkezni kíván. Lehetősége van több pozíció megjelölésével is jelentkezni. Ha nem konkrét állásra jelentkezik, hanem csak azt szeretné, hogy adatai bekerüljenek HR-adatbázisunkba, válassza a Jelentkezés pozíció megjelölése nélkül listaelemet. Ez utóbbi esetben a tapasztalatainak, képzettségének megfelelő álláslehetőség esetén munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A jelentkezési űrlap kitöltésében az egyes sorok mellett elhelyezett súgó nyújt segítséget.

Az adatlapot a *-gal jelölt mezők hiánytalan kitöltése esetén tudja elmenteni, majd ezt követően automatikus visszajelzés érkezik arról, hogy a rendszer befogadta a jelentkezést.

Köszönjük érdeklődését, és sok sikert kívánunk Önnek elektronikus jelentkezési felületünk használatához. Reméljük, nálunk találja meg az Ön számára ideális pozíciót.

 1. Állás, karrier (120x80)Közbeszerzési munkatárs

  2017.03.28. 15:57 • Forrás: Humánerőforrás igazgatóság

  A jelentkezési határidő: 2017. április 28.

 2. Állás, karrier (120x80)Számviteli munkatárs

  2017.03.27. 14:52 • Forrás: Humánerőforrás igazgatóság, Humánerőforrás Osztály

  A jelentkezési határidő: 2017. április 18.

 3. Állás, karrier (120x80)Informatikai infrastruktúra üzemeltető munkatárs

  2017.03.21. 14:53 • Forrás: Humánerőforrás igazgatóság

  A jelentkezési határidő: 2017. április 17.

 4. Állás, karrier (120x80)Rendszerüzemeltető munkatárs

  2017.03.21. 14:49 • Forrás: Humánerőforrás igazgatóság

  A jelentkezési határidő: 2017. április 17.

 5. Online űrlap ikon (120x80)Jelentkezési adatlap

  Elektronikus űrlapunkon az aktuálisan meghirdetett pozíciókra, illetve a pozíció megjelölése nélkül adhat be jelentkezést.

Keresés a rovatban

-tól -ig