Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Álláslehetőségek

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. október 17-én, kedden 9 órától 16 óráig óráig az NMHH e-nmhh-s űrlapjai nem lesznek elérhetőek! Türelmüket köszönjük!

Jó tudni

A kiválasztás különböző szűrőkkel (szakmai, személyiségi teszt, egy vagy több körös interjú a kiválasztást végző HR-es kollegával, vezetővel, stb.) történik a jelentkezők számától, illetve a pozíció jellegétől függően. Hatóságunk csak azokat a jelentkezőket értesíti vissza és hallgatja meg személyesen, akik konkrét pozícióra jelentkeztek, továbbá képzettségük, ismereteik és szakmai tapasztalataik alapján a feltételeinknek maradéktalanul megfelelnek.

Tekintse meg állásajánlatainkat az NMHH elektronikus felületén keresztül, és küldje el jelentkezését néhány egyszerű lépésben! Az alábbiakban hasznos információkat olvashat állásportálunk használatáról, illetve a jelentkezés módjáról.

Lentebb találja a jelenleg aktuális állásajánlatainkat. Az álláshirdetés lapján megtalálja annak az elektronikus űrlapnak a linkjét, amelyen keresztül pályázni tud. Az űrlap kitöltésével az Ön adatai bekerülnek adatbázisunkba.

A jelentkezési űrlapon először a „Jelentkező személyes adatai” részt kell kitölteni, majd a „Pozíció és bérigény megjelölése” szakasznál lehet megjelölni azt a pozíciót, amelyre jelentkezni kíván. Lehetősége van több pozíció megjelölésével is jelentkezni. Ha nem konkrét állásra jelentkezik, hanem csak azt szeretné, hogy adatai bekerüljenek HR-adatbázisunkba, válassza a Jelentkezés pozíció megjelölése nélkül listaelemet. Ez utóbbi esetben a tapasztalatainak, képzettségének megfelelő álláslehetőség esetén munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A jelentkezési űrlap kitöltésében az egyes sorok mellett elhelyezett súgó nyújt segítséget.

Az adatlapot a *-gal jelölt mezők hiánytalan kitöltése esetén tudja elmenteni, majd ezt követően automatikus visszajelzés érkezik arról, hogy a rendszer befogadta a jelentkezést.

Köszönjük érdeklődését, és sok sikert kívánunk Önnek elektronikus jelentkezési felületünk használatához. Reméljük, nálunk találja meg az Ön számára ideális pozíciót.

  1. Online űrlap ikon (120x80)Jelentkezési adatlap

    Elektronikus űrlapunkon az aktuálisan meghirdetett pozíciókra, illetve a pozíció megjelölése nélkül adhat be jelentkezést.

Keresés a rovatban

-tól -ig

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31