Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének társadalmi egyeztetés alatt álló rendelet-tervezetei

A társadalmi egyeztetésre bocsátott rendelet-tervezetről a megadott elektronikus levélcímen keresztül – a megjelölt véleményezési időtartamon belül – bárki véleményt nyilváníthat. Az NMHH a vélemények beérkezéséről visszaigazolást küld. A névtelenül beérkezett vélemények, azok figyelembevétele nélkül törlésre kerülnek. A beérkezett vélemények, a véleményező neve és elektronikus levélcíme legkésőbb a véleményezett rendelet hatálybalépésétől számított másfél év múlva, amennyiben a véleményezett jogszabály nem lép hatályba, a vélemény beérkezését követő egy éven belül törlésre kerül

  1. PDF fájl (120x80)Rendelettervezet az építési munkák összehangolásával és a fizikai infrastruktúra közös használatával kapcsolatos jogvitás eljárások részletes szabályairól

    2017.03.30. 11:26

    Véleményezés időtartama: 2017. március 30. – 2017. április 14. E-mail cím: jogvita@nmhh.hu