Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Rádióamatőr szolgálatok

Ajánlott tartalmak

 1. Információ-ikonRádióamatőr vizsgák időpontja 2017-ben

  Forrás: Frekvenciaengedélyezési Osztálydokumentum

 2. PDF fájl (120x80)Változás: a frekvenciagazdálkodási eljárásokban az illetéket a hatósági eljárási díj váltja fel

  2011.10.27. 10:56

 3. Word fájl, Open Office, dokumentum (120x80)Tájékoztató a rádióhullámok egészségre gyakorolt hatásairól

  2006.06.14. 10:10

 4. PDF fájl (120x80)Egyedi rádióengedély nélkül üzemeltethető rádióberendezések

  Forrás: Frekvenciaengedélyezési osztály, Frekvencia- és azonosítógazdálkodási főosztály

  Tájékoztató az egyedi rádióengedély nélkül üzemeltethető rádióberendezésekről.