Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Elektronikus űrlapok

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. október 17-én, kedden 9 órától 16 óráig óráig az NMHH e-nmhh-s űrlapjai nem lesznek elérhetőek! Türelmüket köszönjük!

Türelmüket köszönjük!

Mozilla Firefox 21.0 vagy újabb verzióval történő űrlap kitöltés esetén az űrlapokra történő file csatolás – az Adobe Flash Player valamint egyes tűzfalbeállítások inkompatibilitásának köszönhetően – #2038-as hibakódú hibát eredményezhet. Ebben az esetben kérjük, hogy az űrlapot más böngésző segítségével töltse ki!

 1. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: helyszínjavaslat mérőműszeres elektroszmog-vizsgálatra

  Minden javaslatot alaposan értékelünk, ezért az űrlap elküldése után akár egy-két hónap is eltelhet, mire felvesszük önnel a kapcsolatot. Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy a helyszínajánlás ellenére mégsem jelentkezünk, hiszen az NMHH-nak az elektroszmog-mérések helyszíneinek kiválasztásánál a saját mérési kapacitásai mellett egyéb műszaki-mérési szempontokat is figyelembe kell vennie.

 2. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: postai szolgáltatásokkkal kapcsolatos panasz bejelentése

  Az elektronikus űrlap elküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkezni.

 3. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: hírközlési építmények közös eszközhasználatára kötött megállapodás bejelentése

  Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóra van szüksége.

 4. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: rádióamatőrengedély-kérelem

  Az űrlap továbbításához ügyfélkapu-azonosító szükséges.

 5. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: kéretlen hirdetés bejelentése

  SMS-en, faxon, e-mailen érkezett kéretlen hirdetésekkel kapcsolatban tehet bejelentést, illetve eljárást kezdeményezhet a hatóságnál. Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosító szükséges.

 6. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: rádiófrekvenciás zavar bejelentése

  Bejelentést tehet a műsorvételi- és rádióhálózatokat érő zavarok megszűntetésére, a nem megfelelően beállított rádióberendezések, illetve a vonatkozó előírásoknak nem megfelelően működő nagyfrekvenciás jelet, vagy mellékhatást keltő készülékek kivizsgálására.

 7. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: kiegyensúlyozottsági kérelem benyújtása

  Az elektronikus űrlapon kérelmet nyújthat be, ha ön szerint sérült a kiegyensúlyozott tájékoztatást előíró törvényi rendelkezés. Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkeznie!

 8. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: alkalmi rendezvényekhez kapcsolódó kérelem

  Rövid idejű rendezvények (pl. sportesemények) ideje alatt használt kommunikációs és egyéb rádiórendszerek üzemeltetéséhez.

 9. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: alkalmi SNG rádióengedély-kérelem

  Interneten keresztül az Adatkapu felületen elektronikusan kitölthető és beküldhető alkalmi SNG rádióengedély kérelem adatlap.

<< / 2 >>