Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Elektronikus űrlapok hatósági eljárás kezdeményezéséhez

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. október 17-én, kedden 9 órától 16 óráig óráig az NMHH e-nmhh-s űrlapjai nem lesznek elérhetőek! Türelmüket köszönjük!

Türelmüket köszönjük!

Mozilla Firefox 21.0 vagy újabb verzióval történő űrlap kitöltés esetén az űrlapokra történő file csatolás – az Adobe Flash Player valamint egyes tűzfalbeállítások inkompatibilitásának köszönhetően – #2038-as hibakódú hibát eredményezhet. Ebben az esetben kérjük, hogy az űrlapot más böngésző segítségével töltse ki!

 1. Online űrlap ikon (120x80)Postai szolgáltatásokkkal kapcsolatos panasz bejelentése

  Az elektronikus űrlap elküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkezni.

 2. Online űrlap ikon (120x80)Elektronikus űrlap a hírközlési építmények közös eszközhasználatára kötött megállapodás bejelentésére

  Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóra van szüksége.

 3. Online űrlap ikon (120x80)Rádióamatőr engedély kérelem

  Az űrlap továbbításához ügyfélkapu-azonosító szükséges.

 4. Online űrlap ikon (120x80)Kéretlen hirdetést bejelentő űrlap

  SMS-en, faxon, e-mailen érkezett kéretlen hirdetésekkel kapcsolatban tehet bejelentést, illetve eljárást kezdeményezhet a hatóságnál. Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosító szükséges.

 5. Online űrlap ikon (120x80)Rádiófrekvenciás zavar bejelentése

  Bejelentést tehet a műsorvételi- és rádióhálózatokat érő zavarok megszűntetésére, a nem megfelelően beállított rádióberendezések, illetve a vonatkozó előírásoknak nem megfelelően működő nagyfrekvenciás jelet, vagy mellékhatást keltő készülékek kivizsgálására.

 6. Online űrlap ikon (120x80)„Kiegyensúlyozottsági kérelem” benyújtása

  Az elektronikus űrlapon kérelmet nyújthat be, ha ön szerint sérült a kiegyensúlyozott tájékoztatást előíró törvényi rendelkezés. Az űrlap beküldéséhez ügyfélkapu-azonosítóval kell rendelkeznie!

 7. Online űrlap ikon (120x80)Alkalmi rendezvényekhez kapcsolódó kérelem

  Rövid idejű rendezvények (pl. sportesemények) ideje alatt használt kommunikációs és egyéb rádiórendszerek üzemeltetéséhez.

 8. Online űrlap ikon (120x80)Alkalmi SNG rádióengedély-kérelem

  Interneten keresztül az Adatkapu felületen elektronikusan kitölthető és beküldhető alkalmi SNG rádióengedély kérelem adatlap.

 9. Online űrlap ikon (120x80)Rádióberendezés bejelentése (elektronikus űrlap)

  2012.02.21. 14:51

  Ezen az elektronikus űrlapon kérheti a forgalomba hozni kívánt egyedi, rádióengedély-köteles berendezés nyilvántartásba vételét.

 10. PDF fájl (120x80)Tájékoztató az elektronikus űrlapokról és az ügyintézésről

  2012.02.14. 16:50 • Forrás: Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály

<< / 2 >>