Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Elektronikus űrlapok

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartási munkálatok miatt 2016. október 17-én, kedden 9 órától 16 óráig óráig az NMHH e-nmhh-s űrlapjai nem lesznek elérhetőek! Türelmüket köszönjük!

Türelmüket köszönjük!

Mozilla Firefox 21.0 vagy újabb verzióval történő űrlap kitöltés esetén az űrlapokra történő file csatolás – az Adobe Flash Player valamint egyes tűzfalbeállítások inkompatibilitásának köszönhetően – #2038-as hibakódú hibát eredményezhet. Ebben az esetben kérjük, hogy az űrlapot más böngésző segítségével töltse ki!

  1. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: jelentkezés rádióamatőr kezelői vizsgára

    Az űrlapon kezdő, „CEPT Novice” és „HAREC” fokozatú teljes vizsgára és különböző típusú pótvizsgákra jelentkezhet.

  2. Online űrlap ikon (120x80)E-űrlap: panaszbejelentés elektronikus űrlapon a Média- és Hírközlési Biztoshoz

  3. PDF fájl (120x80)Tájékoztató az elektronikus űrlapokról és az ügyintézésről

    2012.02.14. 16:50 • Forrás: Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály

  4. PDF fájl (120x80)Tájékoztató az e-NMHH elektronikus űrlapok ügyféloldali felületeiről

    2012.02.13. 16:57 • Forrás: Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály

<< / 2 >>