Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részvételével zajló nemzetközi rendezvények

 1. Médiaszabadság és -szabályozás az új médiavilágban

  • Publikálva: 2015.04.24. 11:59 • Címke: Karas Monika Zsuzsanna, Koltay András, konferencia, nemzetközi konferencia

  Nemzetközi konferenciát rendezett a fenti címmel a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjával és az NMHH Médiatanács Médiatudományi Intézetével közösen. Az eseményen készült felvételekből válogatottunk. Fotók: Sebestyén Gábor

 2. CPT PTEAz NMHH rendezte meg az 2015-ös Rádiótávközlési Világértekezlet előkésztő ülését

  2013.09.06. 14:38 • Forrás: Frekvencia- és azonosítógazdálkodási főosztály, Kommunikációs igazgatóság

 3. Műsorfigyelők nemzetközi konferenciája a NMHH-ban lead 120x80Műsorfigyelők nemzetközi konferenciája a NMHH-ban

  2011.04.19. 16:49 • Forrás: Médiatudományi Intézet, Az NMHH főigazgatója, Az NMHH Médiatanácsa, Kommunikációs igazgatóság

  A tanácskozást követően a résztvevők egyhangúlag kijelentették, hogy a konferencia komoly előrelépést jelentett a két- és többoldalú partnerkapcsolatok továbbfejlesztésében.

Keresés a rovatban

-tól -ig

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30