Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Megállapodások, együttműködés

 1. gosztonyi_gabor_karas_monika_120x80px.jpgÖnkéntes munkával támogatják az SOS Gyermekfalvak lakóit az NMHH munkatársai

  2014.11.12. 14:49 • Forrás: Intézményi Kommunikációs Osztály, Kommunikációs Igazgatóság

  A hatóság szakemberei demonstrációs eszközök segítségével, játékosan vezetik végig a gyerekeket a hírközlés fejlődésén.

 2. NMHH_GVH_egyuttmuk_leadMegújult együttműködés a versenyhivatal és a hírközlési hatóság között

  2013.03.01. 11:52 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóságdokumentum videó

  A dokumentum rögzíti azokat a feltételeket, amelyek segítségével a GVH és az NMHH a törvényekben is előírt együttműködése gördülékenyebbé válik a médiapiac, az elektronikus hírközlés és a postai szolgáltatások felügyelete terén.

 3. Élelmiszer-hirdetési önkorlátozás a gyermekek védelmébenÉlelmiszer-hirdetési önkorlátozás a gyermekek védelmében

  2012.12.05. 16:51 • Forrás: Elnöki kabinet igazgatóság, Kommunikációs igazgatóságdokumentum videó képgaléria

  Nyolc felelős nagy hazai cég vállalta a gyermekeknek szóló élelmiszerreklámok önkéntes korlátozását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének jelenlétében szerdán a fővárosban.

 4. Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektora és Szalai Annamária NMHH-elnök (leadkép - 120x80)Kellenek a digitális világ nyelvét értő, a digitális médiakultúrában jártas köztisztviselők

  2012.09.25. 23:36 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóság

  Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az NMHH.

 5. Tévézz okosan sajtótájékoztató leadkép (120x80)„Tévézz okosan!”: az NMHH támogatásával indult el a tudatos televíziós tartalomválasztást segítő honlap

  2012.07.12. 16:43 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóságvideó képgaléria

  A weboldal segítséget szeretne nyújtani a felnőtteknek és a gyerekeknek abban, hogy eligazodjanak a tengernyi televíziós műsor között, és a tévét arra használják, amire való: a világról, a tudományról, a kultúráról információkat adó médiumként.

 6. Szalai Annamária (120x80)Az NMHH és a fogyasztóvédelmi hatóság együttműködik az ügyfelek védelmében

  2012.06.06. 14:53 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóságdokumentum videó

  A két állami szerv egyeztetést kezdeményez, amikor a másik fél eljárása szükséges, vagy amikor olyan piaci gyakorlatot tapasztalnak, amely sérti vagy veszélyezteti a fogyasztói jogokat.

 7. 108873-as rovathoz leadkép (Szalai Annamária, Németh Gábor 120x80)Elismerték az Internet Hotline munkáját

  2012.05.11. 19:47 • dokumentum videó

  Az INHOPE nemzetközi ernyőszervezet tagja lett az NMHH internetes forródrótja.

 8. 802-es cikkhez leadkép (120x80)Együttműködési megállapodást írt alá az ORFK és az NMHH

  2012.02.21. 11:30 • Forrás: A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Elnöke, Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóságképgaléria

  A megállapodás a kiskorúak szellemi, erkölcsi fejlődését veszélyeztető tiltott és káros információs tartalmak visszaszorítása érdekében született a két szervezet között.

<< / 2 >>