Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartása és bejelentése

A táblázatokat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Kérjük, ha sajtóhibát észlel a médiaszolgáltatókat felsoroló táblázatokban, jelezze a sajto@nmhh.hu címen.

Médiaszolgáltatások

Médiaszolgáltatások nyilvántartása kis leadkép (80x64)

Magyarországon bejelentett lineáris vezetékes és műholdas, lekérhető és kiegészítő médiaszolgáltatások és médiaszolgáltatók.

Nyomtatványok éves beszámolóhoz

Beszámoló-ikon (80x64)

A földfelszíni sugárzású országos rádiók, illetve a földfelszíni sugárzású helyi, körzeti rádiók és audiovizuális médiaszolgáltatók részére.