Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Hírközlésfelügyeleti tevékenység

1075-ös rovat belső nagy kép (587x110)

Felügyeleti tevékenység, eljárások

Link ikon kis leadkép (80x64)

Tanúsító szervezetek ellenőrzése, piacfelügyelet, általános felügyeleti eljárás, adatszolgáltatás, eljárás személyes adattal visszaélés esetén.

Nyilvántartások

Link ikon kis leadkép (80x64)

Első- és másodfokú felügyeleti határozatok, a hírközlési szolgáltatások minőségi mutatói, felelős műszaki vezetői és műszaki ellenőri névjegyzék, betiltott berendezések.

Elektronikus adatok hozzáférhetetlenné tétele

Link ikon kis leadkép (80x64)

A Hatóság 2014. január 1-től szervezi és ellenőrzi az elektronikus adathoz való hozzáférés ideiglenes és végleges megakadályozásának végrehajtását.

Hírközlési-igazgatással kapcsolatos jogszabályok