Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Sajtóanyagok, előadások anyagai

  1. PDF fájl (120x80)Dr. Grad János: Új WiMAX alkalmazások – mobil internet, mobil tv

    2006.11.16. 15:50 • Forrás: Frekvencia- és azonosítógazdálkodási főosztály

    Az előadás betekintést nyújt a rádiós hozzáférési eszközökkel megvalósított szélessávú adatátvitel világába. Elhangzott 2006. november 7-én, az SCI-napon.

  2. PDF fájl (120x80)Horváth Lajos: Új technológiák és flexibilitás – WAPECS elv

    2006.06.15. 15:55 • Forrás: Frekvencia- és azonosítógazdálkodási főosztály

    A rádiósávok többszörös felhasználhatósági lehetőségeit, valamint a hozzá tartozó uniós szabályozási elveket bemutató előadás.

<< / 4 >>