Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Hazai és nemzetközi konferenciák, beszédek, előadások a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság részvételével

Gyermekvédelmi konferencia, Balatonalmádi: Baranyai Eszter előadása a bűnügyi hírekről

• Publikálva: 2013.09.30. 14:32 • Címke: bűnügyi hírek aránya, gyermekek és kiskorúak védelme, VII. Nemzetközi Médiakonferencia (Balatonalmádi) • Forrás: Kommunikációs igazgatóság, Külső kommunikációs osztály, Műsorelemző osztály

video

2013. szeptember 27., Balatonalmádi | Az NMHH műsorelemző osztályának munkatársa Bűncselekmények médiaképe 2012 legnézettebb hírműsoraiban címmel számolt be arról a komplex, feltáró tartalomelemzésről, amelyet a hatóság a közszolgálati egyes csatorna, valamint a két nagy kereskedelmi televízió híradóin végzett el a 2012-es esztendőben a Médiatanács megbízásából.