Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Videotartalmaink

 1. "All for Broadband" - Enrico Pietralunga előadása"All for Broadband" – Enrico Pietralunga előadása (Enrico Pietralunga's presentation) – 1.

  2011.03.28. 15:09 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  A Fastweb hálózattervezési vezetője Az állami finanszírozás/beavatkozás ösztönző hatása az optikai hálózati beruházásokra – egy alternatív szolgáltató álláspontja címmel tartott előadást az All for Broadband - Broadband for All című szélessávú konferencián, Budapesten (1. rész).

 2. „All for Broadband" - Joachim Haas beszéde„All for Broadband" - Joachim Haas beszéde (speech of Joachim Haas) - 2.

  2011.03.19. 15:00 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  A Deutsche Telekom nemzetközi szabályozási ügyekért felelős alelnöke előadásának címe: A szolgáltatók előtt álló kihívások, különös tekintettel a ritkán lakott területekre – hogyan lehet mindenkit elérni? (2011. március 3.) – 2. rész

 3. „All for Broadband" - Joachim Haas beszéde„All for Broadband" - Joachim Haas beszéde (speech of Joachim Haas) - 1.

  2011.03.19. 14:53 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  A Deutsche Telekom nemzetközi szabályozási ügyekért felelős alelnöke előadásának címe: A szolgáltatók előtt álló kihívások, különös tekintettel a ritkán lakott területekre – hogyan lehet mindenkit elérni? (2011. március 3.) – 1. rész

 4. „All for Broadband" - Vytautas Tvaronavicius beszéde„All for Broadband” – Vytautas Tvaronavicius beszéde (speech of Vytautas Tvaronavicius)

  2011.03.19. 14:38 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  Az előadó a vidéki szélessávú internet-hálózat kiépítésére irányuló projekt (RAIN) koordinátora Litvániában. Előadása ennek az infrastruktúra-beruházási projektnek a bemutatásáról szólt.

 5. „All for Broadband" - Mindel De La Torre beszéde„All for Broadband" - Mindel De La Torre beszéde (Mindel De La Torre's present.) - 2.

  2011.03.19. 14:33

  Az Egyesült Államokban hatósági feladatokat ellátó Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) nemzetközi irodájának vezetője Az Egyesült Államok nemzeti szélessávú terve címmel tartott előadást Budapesten (2011. március 3.). 1. rész

 6. „All for Broadband" - Georg Serentschy beszéde„All for Broadband" - Georg Serentschy beszéde (presentation of Georg Serentschy)

  2011.03.18. 14:22 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  Az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) alelnöke A nemzeti szabályozó hatóságok szerepe a szélessávú hálózatok fejlesztésében címmel, az ausztriai példát bemutatva tartott előadást a budapesti „All for Broadband - Broadband for All" konferencián 2011. március 3-án.

 7. „All for Broadband" - Bernd Langeheine előadása„All for Broadband" - Bernd Langeheine előadása (present. of Bernd Langeheine) - 1.

  2011.03.18. 13:54 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  Az Európai Bizottság Információs Társadalmi és Médiaügyi Főigazgatóságának igazgatója A Digitális menetrend szélessávú hozzáférésre vonatkozó célkitűzéseinek elérése című beszéde. (1. rész)

 8. „All for Broadband" - Bernd Langeheine előadása„All for Broadband" - Bernd Langeheine előadása (present. of Bernd Langeheine) - 2.

  2011.03.10. 14:07 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  Az Európai Bizottság Információs Társadalmi és Médiaügyi Főigazgatóságának igazgatója A Digitális menetrend szélessávú hozzáférésre vonatkozó célkitűzéseinek elérése című beszéde (2. rész)

 9. Mátrai Gábor az All for Broadband konferencián„All for Broadband - Broadband for All” - Mátrai Gábor NMHH-elnökhelyettes előadása

  2011.03.09. 13:09 • Forrás: Hírközlési elnökhelyettes

  „Vissza a jövőből" – A 2010--2020-as EU Digitális Menetrend és az NMHH 2011-es akcióterve címmel tartott előadást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság alenöke az All for Broadband – Broadband for All hírközlési konferencián. Az eseményt az NMHH szervezte meg 2011. március 3-án Budapesten.

 10. Videók – Nyitrai Zsolt Alll for Broadband (120x80)„All for Broadband - Broadband for All” - Nyitrai Zsolt nyitó beszéde

  2011.03.08. 12:46 • Forrás: Kommunikációs igazgatóság

  Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára nyitotta meg az All for Broadband - Broadband for All elnevezésű, nemzetközi hírközlési konferenciát 2011. március 3-án, Budapesten. Az eseményt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szervezte meg.

<< / 7 >>