A Médiatanács 917/2013. (V. 29.) számú döntése

A Tamási 101,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2013. február 27-én közzétett pályázati felhívásra 2013. március 29-én beérkezett pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata

Hatósági döntés dátuma: 2013. május 29.

null

A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2013. február 27-én közzétett, a Tamási 101,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségre a Tamási Rádió Kft. által benyújtott pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól az alábbiak tekintetében:

  1. A pályázó adjon felvilágosítást a hírműsorszámok minimális és az ismétlések maximális műsoridejének a százalékban és a percben megadott – a teljes és az éjszakai órák nélküli műsoridőre vonatkoztatott – értékei közötti eltérés okáról.
  2. A pályázó felvilágosítás keretében a műsorterv leíró részében részletesebben jellemezze a Formanyomtatvány műsorstruktúra-táblázatában megadott Zenei válogatás, Friss, Éjszakai járat, Életmód magazin, Zenés ifjúsági magazin, Zenei parkoló című műsorszámokat.
  3. A pályázó jelölje meg egyértelműen, hogy a pályázati ajánlat 50. oldalán a műsorterv leíró részében helyi közéletiként valamint a közszolgálatiként megjelölt műsorszámokban konkrétan hány perc a helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő tartalom, és az Mttv. 83. §-ának megfelelő közszolgálati tartalom.