Legmagasabb pontjához ért az új NMHH-épület szerkezetépítése

Közzétéve: 2022. április 12.

2022 első negyedévében elérték az épület szerkezetének legmagasabb pontját a szakemberek. Ezzel jelentős lépéshez érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság komplex műszaki székházának építése.

A komplex műszaki székház építése keretében az irodaszárny zárófödémjének elkészülte után a hatodik emeleti födém befejezése és zárása után 2022 első negyedévében a szakemberek elérték az épület szerkezetének legmagasabb pontját. A szerkezetépítés mellett számos más kivitelezési munka is folyamatban van. Ilyenek a garázs- és irodaszinteken gépészeti és elektromos alapszerelései, a homlokzati függönyfalrendszer és a vázszerkezet szerelése, az üvegezés, nyílászárók és betétpanelek elhelyezése.

A kivitelező az építés üteméhez igazodva szállítja a munkaterületre a szükséges betonacélt és betont az Esztergomi út felől. Ezzel párhuzamosan rendszeresen gondoskodik az utcai szennyeződések eltakarításáról.

Mindezek mellett az épület burkolása és a folyadékhűtők és hűtési pufferek daruzása mellett megkezdődött a gépészeti tetőn a zajvédő fal építése is.

Az elkövetkező néhány hónapban várhatóan szombatonként is lesz munkavégzés az időjárás függvényében, valamint elnyújtott napi munkavégzésre is lehet számítani a rendszeres szállítási munkák mellett.

Az okozott kellemetlenségért a környék lakóinak szíves türelmét és elnézését kérjük.