Megtörtént az új NMHH-komplexum birtokbaadása

Közzétéve: 2023. augusztus 10.

Jelentős előrelépés történt az építési beruházás során, melynek keretében 2023. augusztus 1-jén megtörtént az Esztergomi úti új többfunkciós műszaki épület birtokbaadása. Ezzel elkezdődött az NMHH részéről az új épület tényleges használatba vétele.

20230802090350.jpg

Többéves előkészítő munka, majd a kivitelezés hosszadalmas időszaka, a műszaki átadás-átvétel, illetve a használatba vételi engedély megszerzését követően ez a pillanat is elérkezett: birtokba adták az Esztergomi úti új többfunkciós műszaki épületet.

Az új épületben három földalatti és öt felszín feletti szintjén a mélygarázs, irodák, tárgyalók, konferenciaközpont mellett egy nagy kapacitású számítógépes adatközpont, mérőkamrák és több laboratórium is helyet kapott.

Már a tervezés során fontos szempont volt a zöld szemlélet: megújuló energiaforrások és környezetkímélő megoldások biztosítják, hogy az új komplexum minél kisebb mértékben terhelje a környezetet. Ezért lett kialakítva jelentős méretű zöldterület, az épület körül és a lapos tetővel ellátott részeken is.  

Az építkezés alatt folyamatosan tájékoztatást adtunk a munkafolyamatokról,  ezúton is köszönjük a környék lakóinak szíves türelmét és megértését.

20230802090442.jpg