Tájékoztató fórum más hálózatok infrastruktúrája hírközlési célú felhasználásának szabályozásáról és a hírközlési építmény-engedélyezés aktuális kérdéseiről

Az esemény helyszíne: MOM Kulturális Központ – Kupolaterem
1124 Budapest, Csörsz u. 18.
Az esemény időpontja: 2018. november 20.
09:00–11:00

A rendezvény célja a nem hírközlési célú infrastruktúrák hírközlési célú felhasználására vonatkozó szabályozás aktuális kérdéseinek ismertetése a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak szakmai előadásai által. Ezen kívül a résztvevők egy prezentáció keretében rövid áttekintést kaphatnak az építmény-engedélyezési eljárásokkal kapcsolatos legfrissebb hatósági tapasztalatokról, a kivitelezési munkák ellenőrzése során feltárt hiányosságokról.

Az előadás témái között szerepel még az e-napló vezetés, az e-közmű egyeztetés, és néhány gondolat az engedélyezés jövőjéről.

A rendezvény egyúttal lehetőséget teremt a szabályozással érintett hálózatüzemeltetők, illetve elektronikus hírközlési szolgáltatók közötti eszmecserére. Ez elősegítheti, hogy a nagy sebességű elektronikus hírközlő hálózatok kiépítésénél a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontok is jól érvényesüljenek.

Ha részt kíván venni az eseményen, kérjük, kattintson a „Regisztráció” gombra az oldal tetején, majd töltse ki és küldje be a jelentkezési űrlapot. A Megjegyzés rovatban legyen szíves név szerint feltüntetni, hogy az Önök szervezetét ki(k) képviseli(k) a Fórumon.

Kérdés esetén a szakmaiforum@nmhh.hu e-mail címen fordulhat a szervező kollégáinkhoz.