Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Az NMHH központi elérhetőségei

Hivatalos név: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (rövidítve: NMHH)

• Címke: telefonszámaink, elérhetőségeink • Forrás: Ügyfélkapcsolati és tájékoztatási osztály, Kommunikációs igazgatóság

Központi elérhetőségünk
 Cím: 1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
 Levelezési cím: 1525 Budapest Pf. 75.
 Telefon: (+36 1) 457 7100
 Fax: (+36 1) 356 5520
 E-mail: info@nmhh.hu
 Honlap: www.nmhh.hu

 

 Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 106.
 Levelezési cím: 1376 Budapest,  Pf. 997.
 Telefon: (+36 1) 468 0500
 Fax: (+36 1) 468 0509 (központ)
Központi Ügyfélfogadó Iroda
Cím: 1133 Budapest, Visegrádi u. 106.
Telefon: (+36 1) 468 0673
Térképre: Google Maps-ikon (40x40)A központi ügyfélkapcsolati pont térképen
Ügyfélfogadási idő:
Hétfő: 8.00-12.00
Szerda: 13.00-16.00
Péntek: 8.00-12.00
Az Ostrom utcai irodaház megközelíthetősége

Gépkocsival a Széll Kálmán térről a Margit körút irányába az enyhén emelkedő Ostrom utcán haladva a Battyány utca sarkáig, vagy a Bécsikapu térről leereszkedve, esetleg a Batthyány tér felől a Déli pályaudvar irányába egyirányú Batthyány utcán haladva. Parkolás a környező utcákban található szabad helyeken, az automatákból vásárolt jeggyel lehetséges.

Tömegközlekedéssel a Széll Kálmán tértől öt perc sétával a Margit körút felé, majd az Ostrom utcán enyhe emelkedőn haladva a Batthyány utca sarkáig. A Széna téri villamosmegállótól ugyancsak az Ostrom utca felé, vagy a Várból a Bécsikapu tértől leereszkedve a hatóságnak az Ostrom utca és a Batthyány utca sarkán álló épületéig. 

GPS koordináták:
É 47o 30' 24.27''
K 19o 01' 40.24''

Az Ostrom utcai irodaház térképen


Nagyobb térképre váltás
A Visegrádi utcai irodaház megközelíthetősége

Gépkocsival a Váci útról a Véső utcánál letérve az első keresztútnál balra kell fordulni, vagy a Váci útról a Révész utcánál letérve az első utca jobbra. A Visegrádi utca a Margit körút felől csak a Gogol utcától kétirányú, így ezt az útvonalat választva már a Gogol utcánál le kell kanyarodni a Váci útról, majd a Visegrádi utcánál jobbra kanyarodni. Parkolás a környező utcákban található szabad helyeken, az automatákból vásárolt jeggyel lehetséges.

Tömegközlekedéssel a Dózsa György úti metrómegállótól a Dráva utcán a Visegrádi utcáig kell haladni és ott jobbra fordulni. A 75-ös trolibusz Hegedűs Gyula utcai megállójától a Dráva utcán a Váci út felé haladva a Visegrádi utca sarkán balra kell fordulni. Az NMHH épülete mindhárom irányból 5-10 perc kényelmes sétával elérhető.

GPS koordináták:
É 47o 31' 40.35''
K 19o 03' 45.08''

A Visegrádi utcai irodaház térképen  


Nagyobb térképre váltás