Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Információk, tanácsok a hírközlési és médiaszolgáltatások felhasználói számára

14_es_rovat_nagy_kep

Hírközlési szolgáltatások

Hírközlési szolgáltatások (tanácsok és panaszok kis menükép – 80x64)

Információk, tanácsadás a digitális átállással, mobilhasználattal, vezetékes telefonnal, internettel, kábeltévével, postával, kéretlen hirdetésekkel, előfizetéssel, számlákkal kapcsolatban.

Médiatartalmak

Médiaszolgáltatások – tanácsok/panaszok (kis menükép – 80x64)

Televízió- és rádióműsorok tartalmát, műsorszerkesztést érintő panaszok, személyiségi jogok, internetes és nyomtatott sajtó, egyéb internetes médiatartalmak, médiahatósági eljárás.

Telefonköltségek összehasonlítása

Általános havi költségmutató (menükép)

A vezetékes és a mobil szolgáltatók különböző szolgáltatásainak, előfizetői csomagjainak összehasonlító grafikonjai.

Segítünk a tájékozódásban (kiadványaink)

Elérhetőségek, kapcsolatfelvétel