Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Társadalmi egyeztetés

 1. 34003800_konzultacio_120x80px.jpgMegtartotta a nyilvános meghallgatást az NMHH a 3400-3800 MHz frekvenciasáv hasznosításáról

  2014.12.05. 10:15 • Forrás: Projekt-koordinációs Főosztálydokumentum képgaléria

  Az eseményhez kapcsolódó szakmai fórumon a szolgáltatásokhoz szükséges berendezésekről tartottak előadást a gyártók.

 2. over-the-top (leadkép)Nyilvános konzultációt indít az NMHH az online (OTT) tartalomszolgáltatásokról

  2014.11.20. 08:16 • Forrás: Intézményi Kommunikációs Osztály, Kommunikációs Igazgatóságdokumentum

  Mi az OTT? Kell-e szabályozás az OTT-szolgáltatásokkal kapcsolatos területeken? Összesen 12 kérdésben várjuk az Önök véleményét.

 3. Mátrai Gábor, Aranyosné Börcs Janka, Vári Péter (leadkép)Spektrumstratégia: középpontban a szélessávú mobil adatátvitel

  2012.12.13. 09:39 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Kommunikációs igazgatóságdokumentum

  Az NMHH a hírközlési szolgáltatók előtt megismételte: egy új mobilszolgáltató piacra lépése a felhasználók érdekeit szolgálná.

 4. Digitális-televízió-ikon (120x80)Digitális átállás: konzultáció az állami támogatásról szóló NMHH-rendeletről

  2012.09.25. 11:52 • Forrás: Projekt-koordinációs főosztálydokumentum

  Küldje el észrevételeit október 24-ig a közszolgálati médiaszolgáltatások digitális vételének biztosítása érdekében adható állami támogatásról szóló jogszabály tervezetéről.

 5. Közlemények leakép (120x80)Nyilvános konzultáció a médiaszolgáltatók hatósági ellenőrzésénél felmerülő adatszolgáltatási kötelezettségekkel kapcsolatos kérdésekről

  2012.06.06. 09:17 • Forrás: Műsorfigyelő és -elemző főosztály

 6. BU-LRIC-konzultáció nyitóképeA vezetékes hívásvégződtetési díjak költségelszámolási modellje – az NMHH BU-LRIC fejlesztése

  2011.10.13. 14:49 • Forrás: Közgazdasági szabályozási főosztály, Szabályozási főigazgató-helyettesdokumentum

<< / 4 >>