Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Sajtótermékek bejelentése, nyilvántartása

898-as rovat (sajtótermékek) nagy belső kép (587x110)

Sajtótermék-nyilvántartási adatok lekérdezése

Sajtótermékek nyilvántartása kis leadkép (80x64)

A nyomtatott és internetes sajtótermékek nyilvántartása mostantól önálló online alkalmazás segítségével érhető el.

Sajtótermék (új, módosítás, törlés) bejelentése

Sajtótermékek nyilvántartása kis leadkép (80x64)

Tájékoztató anyagokkal és nyomtatványokkal segítjük Önt, hogy eleget tehessen bejelentési kötelezettségének.

Adatkiegészítési kötelezettség utólagos teljesítése

Sajtótermékek nyilvántartása kis leadkép (80x64)

Ha 2011.01.31-ig nem tett eleget adat-kiegészítési kötelezettségének, az itt elérhető nyomtatványokkal utólagosan megteheti.

Hatósági bizonyítvány és hiteles másolat kérése

Sajtótermékek nyilvántartása kis leadkép (80x64)

Az alapítói, kiadói adatokról kiállított hatósági bizonyítvány vagy egyes iratokról kiállított hiteles másolat kérésének módja.