Folytatódik a felszerkezetek kivitelezése

Közzétéve: 2021. május 6.

A komplex műszaki székház építése újabb jelentős lépéshez érkezett, amikor néhány héttel ezelőtt megkezdődött a felszerkezetek építése. A födémek betonozása és a föld alatt található szintek zsaluzási munkálatai mellett számos más szakági kivitelezési munka is elindul.

A következő hetekben a villámvédelmi levezető hálózatot építik ki a szakemberek a felmenő szerkezetekben és ugyanitt folytatódik az elektromos és gépész alapszerelés is. A kivitelező a szerkezetépítés üteméhez igazítottan szállítja a munkaterületre a szükséges betonacélt és betont nyerges szerelvényekkel az Esztergomi út felől. Ezzel párhuzamosan rendszeresen gondoskodik az utcai szennyeződések eltakarításáról.  

A következő hetekben várhatóan szombatonként is dolgoznak az időjárástól függően, számítani lehet további szállítási munkára, a toronydaru, a fémmegmunkáló gépek (sarokcsiszoló, fúrógép, hegesztő, stb.) használatára, az elektromos és egyéb kéziszerszámok (kalapács, láncfűrész, tűvibrátor, bontókalapács, ütvefúró) és víztelenítés zajára.

Az okozott kellemetlenségért a környék lakóinak szíves türelmét és elnézését kérjük.