A Médiatanács 1988/2012. (XI. 14.) számú határozata

A Médiatanács által a Kaposvár 91,2 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2012. június 21-én közzétett pályázati felhívásra 2012. július 23-án pályázati ajánlatot benyújtó Zselici Forrás Kft. pályázati ajánlatának tartalmi vizsgálata tárgyában

Hatósági döntés dátuma: 2012. november 14.

null

A Médiatanács a Kaposvár 91,2 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a honlapján és hirdetményi úton 2012. június 21-én közzétett pályázati felhívásra a Zselici Forrás Kft. által benyújtott pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a pályázótól a műsorterv tekintetében:

  • arra vonatkozóan, hogy a pályázó a műsorterv leíró részében részletesen ismertesse és jellemezze a Formanyomtatvány műsorstruktúra-táblázatában megadott egyes műsorszámokat, kifejezetten feltüntetve és megjelölve köztük a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámokat, műsorelemeket, illetve az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszámokat, műsorelemeket;
  • arra vonatkozóan, hogy a pályázó részletesen fejtse ki, hogy a helyi közéletiként megjelölt műsorszámok, műsorelemek hogyan felelnek meg a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszámok definíciójának, pontosan megadva, hogy a műsorszámban hány perc a helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő tartalom, illetve, hogy az adott műsorelem hány perc hosszúságú.
  • arra vonatkozóan, hogy a pályázó részletesen fejtse ki, hogy a közszolgálatiként megjelölt műsorszámok, műsorelemek hogyan felelnek meg az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati műsorszám definíciójának, pontosan megadva, hogy a műsorszámban hány perc az Mttv. 83. §-ának megfelelő közszolgálati tartalom, illetve, hogy az adott műsorelem hány perc hosszúságú.