Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A BEREC 4. érdekképviseleti fóruma az internet-hozzáférés és az innováció segítéséről Európában

• Publikálva: 2016.10.13. 14:48 • Címke: Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testülete (BEREC) • Forrás: Intézményi Kommunikációs Osztály, Kommunikációs Igazgatóság

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság mint az Európai Elektronikus Hírközlési Szabályozók Testületének (BEREC) magyar tagja tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a testület október 17-én rendezi meg 4. érdekképviseleti fórumát Brüsszelben.

Az esemény fő témája a BEREC 2017. évi munkaprogramja és az elektronikus hírközlésre vonatkozó keretszabályozás aktuális felülvizsgálata, érintve az internet-hozzáférés elősegítésének és a digitális gazdaság fejlődésének kérdéseit. A fórumra regisztrált 220 résztvevő között a hírközlési ágazat és a digitális környezet szereplői is szép számban képviseltetik magukat. Az esemény élő közvetítésben követhető a BEREC honlapján. A fórum részleteiről a BEREC kapcsolódó sajtóközleményéből tájékozódhatnak, az esemény programja pedig elérhető ITT.